Svi volimo nešto što je  učinkovito, provjereno i brzo, uključujući treninge. Još ako isti taj trening možemo izvoditi kući i to u trajanju od samo deset minuta ne postoji bolja opcija od navedene. Na YouTube-u smo pronašli video koji će vam pomoći da za samo 10 minuta dnevno dođete do savršeno ravnog trbuha.

U ovom videu navedeno je deset različitih vježbi, a svaka vježba traje po četrdeset i pet sekundi te vas kroz njih, tokom cijelog videa, prati glas koji vam još jasnije objašnjava kako tačno izvesti vježbe, iako su i više nego jednostavne, barem za shvatiti.

10 min ABS

Više saznajte na izvornom linku: Redakcija – Kako do ravnog stomaka u samo 10 minuta vježanja / (azra.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.