Pored rodbine, Kijinog strica s kojim Kockarova nije u dobrim odnosima i ne pričaju već neko vrijeme, sahrani je prisustvovao i veliki broj građana koji su sve vrijeme komentarisali Kiju i Slobu.

Miloš Kockar, otac Kristine Kije Kockar, sahranjen je danas u Zrenjaninu, a sahrani su prisustvovali kćerka Kristina, maćeha Kata, Kristinina majka Nadica Zeljković, njen zakoniti suprug Sloba, kao i dečko Andrija.

Pored rodbine, Kijinog strica s kojim Kockarova nije u dobrim odnosima i ne pričaju već neko vrijeme, sahrani je prisustvovao i veliki broj građana koji su sve vrijeme komentarisali Kiju i Slobu zbog svega što se dešavalo i dešava u rijalitiju.

Mišljenja su bila podjeljenja. Dok su neki bili na Kijinoj strani i osuđivali Slobodana jer ju je prevario sa Lunom Đogani, drugi su krivili Kockarevu za očevu smrt.

-Kako je imala obraza da se pojavi. Ona kriva za smrt, jer se sikirao i potresao zbog nje– komentarisala je jedna starija žena.

Drugi su pak bili protiv Slobe:

-Kako je moguće da se pojavio na sahrani kad je ono uradio sa Lunom. 

Kako je Kurir nezvanično saznao, na sahrani je bio i Kijin advokat koji je bio pripremio papire za razvod, koje je Kockareva trebalo da potpiše poslije sahrane, međutim do toga nije došlo. Čim je Miloš Kockar sahranjen, Kija i Sloba su se vratili u Zadrugu.