Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Real Madrida Luka Jović uskoro će postati roditelji. Tim povodom prelijepa manekenka je na svom Instagram profilu objavila fotografije kojom je otkrila kako je osvojio fudbaler na početku njihove veze.

Na jednoj od fotografija Luka Jović donosi doručak u krevet: 

A na drugoj prvotimac Reala priprema večeru.

– I napravio mi večeru – napisala je Sofija Milošević.

Inače, Sofija i Luka su se nedavno našli u centru medijske pažnje, jer je napadač Reala tokom pandemije koronavirusa došao u Beograd i prekršio zabranu kretanja, odnosno izašao iz izolacije. Tužilaštvo u Beogradu je odmah naložilo policiji da podnese krivičnu prijavu protiv Jovića zbog nepoštovanja mjera samoizolacije, nakon što je došao iz Madrida. Poslije toga nastao je još veći problem jer ga policija nije pronašla na adresi koju je prijavio kao mjesto boravka.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Kako je napadač Real Madrida iznenadio manekenku u krevetu / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.