Hrvatska se kvalificirala na Euro 2020. pobjedom nad Slovačkom od 3:1, a za jedan od komičnijih trenutaka utakmice zasluge su pripale spikeru na utakmici.

U 81. minuti igre, s travnjaka na Rujevici izlazio je Ivan Perišić, koji je zabio gol za 3:1, a ulazio je Dinamov Mislav Oršić. 

Službeni spiker Josip Krmpotić, dugogodišnji novinar Radija Rijeka, tu je vidio priliku za zafrkanciju pa je Oršića najavio na zanimljiv način: 

– Mislav Oršić! Na posljednjoj utakmici na Rujevici zabio je samo tri komada… Time je aludirao na nedavnu utakmicu Rijeke i Dinama 10. novembra u kojoj su “Modri” slavili sa čak 5:0, a Oršić je zabio het-trik.

Njegovom doskočicom navijači Rijeke nisu bili nimalo zadovoljni.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.