Osim što je fizički propala, Kiji Kockar ni karijera očito više ne cvjeta. Kako piše Srpski telegraf, rijaliti-zvijezdi su tri nastupa otkazana jer je prodala svega pet karata. Naime, kako tvrdi izvor Srpskog telegrafa, od njene karijere nije ništa ostalo ako se ovaj trend otkazivanja nastupa nastavi.

Foto: Republika.rs

– Kija je trebalo kod nas da nastupa prije tri nedjelje, ali je otkazan nastup zato što je ukupno prodala pet karata. Menadžment je bio razočaran jer je naš klub jedan od boljih u Podgorici i to se do sada nije dešavalo. Kako sam saznao, ima samo dva nastupa ovog ljeta u Crnoj Gori, a i u Njemačkoj su joj dva otkazana jer je tamo prodala tri karte – tvrdi izvor iz kluba koji je otkazao Kiji angažman (identitet poznat redakciji S. telegrafa).

Foto: Instagram

Inače, Kija ima ovog ljeta samo dva nastupa u Crnoj Gori.

Foto: Republika.rs

– Kija je imala prije deset dana zakazan nastup u Sutomoru i ima još jedan drugog avgusta, na kome nastupa sa Vukom Mobom – bio je kratak menadžer.

Foto: Instagram

Da ovo Kiji nije prvi javni peh, govori i to što je nedavno nastupala u jednom klubu u Švajcarskoj koji je maltene bio prazan. Naime, dok je izvodila numeru “Rane” Anastasije Ražnatović, Kiju je slušalo oko 15 ljudi, koliko se na snimku moglo izbrojati. Kako izvor navodi, vlasnici lokala su sve više razočarani i sve je manje zovu da nastupa jer se na nastupima obično skupi nešto malo njenih fanova, ali je i njih sve manje.

Foto: Instagram

(Novi.ba/Srpski telegraf)

Izvor: / novi.ba