Kakva si ti zapravo majka? Evo šta horoskop otkriva o tebi!

virealno.com
Horoskop nam može otkriti mnogo stvari o našem karakteru i osobinama.

Horoskop nam može otkriti mnogo stvari o našem karakteru i osobinama. Možemo saznati sa kim ćemo se dobro slagati u ljubavi, koji posao je pravi za nas, ali možemo saznati i to kakvi smo ili kakvi ćemo biti kao roditelji.

Bilo da tek planirate djecu ili ih već imate, saznajte kakva ste majka zavisno od vašeg horoskopskog znaka. Sigurno ćete na kraju reći: “Sve su mi pogodili!”

#1 Ovan

Mame u znaku Ovna odišu samopouzdanjem i nezavisnošću. Naravno, one obožavaju svoju djecu, ali nikada neće žrtvovati svoju ličnost. Znaju koliko im je potrebno vrijeme samo za njih kako bi napunile baterije i bile bolje majke. Ove mame su neustrašive i žele da ovaj svet naprave boljim mjestom za svoju djecu. Ponekad ipak mogu biti previše takmičarski nastrojene i promjenljivog raspoloženja.

#2 Bik

Mame u znaku Bika poznate su kao stabilne i predvidljive. One vole organizaciju i rutinu i njihova djeca znaju šta da očekuju od njih. Tu su da svoju djecu podignu i oraspolože bilo koji povod da je u pitanju. Njihovo prisustvo daje djeci osjećaj sigurnosti, zbog kog raste i njihovo samopouzdanje. S druge strane, umiju biti malo tvrdoglave, rasipne i materijalisti ako ne pripaze.

#3 Blizanci

Mame u znaku Blizanaca mladog su duha i prepune energije. Svijet posmatraju kao djeca, radoznalo i sa divljenjem. One su i najnaprednije mame – uvijek znak posljednje trendove i ohrabruju svoju djecu da budu kreativna i originalna. Ipak, ponekad umiju biti nestalne i imati problem sa postavljanjem granica, što može zbuniti djecu.

#4 Rak

Majke u znaku Raka poznate su po svom materinskom instinktu. One su prirodne hraniteljke porodice, koje vole sve što je vezano za materinstvo i potpuno su posvećene svojoj djeci. Ponekad umiju biti stidljive, ali djeca izvlače najbolje iz njih. Ponekad umiju biti previše emotivne i zaštitinički nastrojene. Njima je porodica sve i ne stide se da to i pokažu.

#5 Lav

Lavice su poznate po svom razigranom duhu. Vole da se zabavljaju rade kreativne stvari sa svojom djecom. Aktivne su i uvijek spremne da se uključe u život svoje djece. Ipak, ponekad umiju biti previše dramatične i usmjerene na sebe. Ipak, ako ste vi majka Lavica, vi ste najenergičnja, posvećena majka, spremna za zabavu 24 sata dnevno.

#6 Devica

Mame Device obezbijediće svojoj djeci organizaciju i rutinu zbog koje će se ona osjećati bezbijedno i sigurno. One vrlo ozbiljno shvataju značaj dobre ishrane i brige o zdravlju. Inteligentne su i uvijek u toku sa posljednjim informacijama o tome kako mogu biti najbolje mame. Ipak, ponekad umiju biti previše osuđujuće.

#7 Vaga

Mame Vage su sjajne u balasiranju obaveza, ali i poznate po svom strpljenju i osjećaju za pravdu. One su najkreativnije mame koje vole da prenose osjećaj za umjetnost i kulturu na svoju djecu. One umiju da uživaju u trenutku i ne brinu se oko gluposti. Ipak, ponekad umiju biti pomalo snobovi.

#8 Škorpija

Mame u znaku Škorpije posjeduju ogromnu unutrašnju snagu. Imaju visoke standarde i mnogo očekuju od svoje djece. Misle uvijek šta kažu i stavljaju porodicu uvijek na prvo mjesto. Njihova snaga i neustrašivost sjajan su primjer za njihovu djecu. Iapk, ponekad umiju biti pomalo napete i opsjednute kontrolom. One nisu samo mame već i vrhovni gospodari svojih porodica.

#9 Strelac

Mame rođene u znaku Strelca su mudre i avanturisti. Vole da izlažu svoju djecu različitim idejama, iskustvima i kulturama. Spontanog su i slobodnog duha i najzabavnije mame u društvu. Ipak, njihova nepredvidljivost može dovesti do manjka strukture u životu njihove djece.

#10 Jarac

Mame u znaku Jarca stub su svoje porodice. One drže sve na okupu i vrijedno rade kako bi obezbijedile svoju djecu. Imaju jak osjećaj odgovornosti i postavljaju ispravne granice svojoj djeci. Iapk, ponekad umiju da brinu previše i sve shvataju previše ozbiljno. Sve bi učinile samo da svojoj porodici obezbijede finansijsku sigurnost i krov nad glavom.

#11 Vodolija

Mame Vodolije poznate su po svom mladom i slobodnom duhu. Sjajne su majke jer su vrlo otovorenog uma. Upoznate su sa najnovijim knjigama, filmovima, muzikom, čak i slengom. Ponekad umiju biti impulsivne i neorganizovane. Pošto djecu tretiraju kao sebi jednake, često imaju problem sa postavljanjem granica.

#12 Ribe

Mame Ribe imaju zlatno srce, štite i beskrajno vole svoju djecu. Ponekad umiju biti pasivno-agresivne jer ne komuniciraju uvijek direktno. Iako izgledaju kao nježan cvijet, kada su djeca u pitanju, jake su kao niko. Niko ne smije dirati one koje vole. Sve će učiniti samo da ih zaštite.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...