Federalni hidrometeorološki zavod Bosne i Hercegovine na svojoj web stranici objavio je vremensku prognozu za naredna tri dana, što uključuje i Praznik rada, prvi maj.

Prema podacima objavljenim na toj web stranici, prvog maja se očekuje umjereno oblačno vrijeme sa kišom u jutarnjim satima sa temperaturom d 9°C, dok u poslijepodnevnim satima se mogu očekivati pljuskovi.

Ukoliko ste željeli dočekati Prvi maj negdje na otvorenom, razmislite o nekoj drugoj opciji, jer vremenska prognoza vam ne ide u prilog.

Izvor: E.H. / Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.