Protestu na ulicama Beograda još nema kraja. Sukob policije i demonstranata ne jenjava i dva sata poslije ponoći. Policija primjenjuje silu, baca suzavce, a kamere N1 televizije su u Pionirskom parku zabilježile stravičan napad na trojicu mladića, koji su sjedili na klupu i ne nadajući se da će im policajci u prolazi prići.

Na snimku se vidi da mladići nisu pravili nered, a jedan policajac je prvog koji mu se našao “pri ruci” počeo tući pendrekom.

Kada su dvojica prijatelja pokušala odbraniti mladića kojeg tuče policajac, u tom momentu su se tučom pendrecima priključili i drugi policajci.

(ekskluziva.ba/N1)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.