Nakon velike regionalne turneje ‘Dobrodošao u klub’, koju je vidjelo preko 250 hiljada ljudi i koja se mogla svrstati uz rame velikim svjetskim turnejama, Severina najavljuje novu, još spektakularniju turneju – ‘The Magic Tour’. Četvrta po redu Severinina regionalna turneja, zbog čega je s pravom nazivaju najvećom ženskom regionalnom zvijezdom,počeće 16.11.2019. u njenom rodnom Splitu, nakon čega se ova magična noć nastavlja i u beogradskoj Štark Areni 23.11.2019. zatim u Ljubljani, Zagrebu, Skoplju.


Detalji najiščekivanije turneje na ovim prostorima polako se počinju otkrivati, pa je tako već poznato da produkcija nadmašuje sve dosad viđeno, odabrana je ekipa vrhunskih umjetnika, dok će sa Severinom regijom putovati preko 100 osoba uključenih u organizaciju te čak 15 šlepera opreme.
-Magic tour u beogradsku Arenu stiže 23.11. Karte su upravo puštene u prodaju. Jedva vas čekam sve vidjeti, bit će to dobra noć predosjećam. Vidimo se Beograde! –poručuje Severina, i dodaje da je turneja namijenjea cijeloj porodici.

Izvor vijesti: Nina Novaković / azra.ba