U okviru programa posjeta i dijaloga sa građanima tokom kampanje kandidati SDP-a za Lokalne izbore odvojili su vrijeme za obilazak pijace u Prekounju. Na postavljenom štandu, uz poštivanje mjera zaštite, građanima je dijeljen promotivni materijal. Ovo je bila i posebna prilika da se razgovara o onom što građanima treba, a nije do sada učinjeno u ovom dijelu grada Bihaća.

Posebna tema je sve što su ovom prilikom izrekli preostali prodavci na ovoj pijaci, s obzirom da je pandemija koronavirusa mnoge od njihovih saboraca vratila kući ili traženju drugog posla. Od buduće vlasti očekuju razumijevanje, bolje uslove za rad i pomoć kako bi dočekali neka bolja vremena, prije nego pijaca ostane bez prodavaca, ali i kupaca.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.