Uz poštivanje mjera i preporuka zaštite zdravlja u aktuelnoj pandemiji, kandidati SDP-a za lokalne izbore posjetili su MZ Ozimice II.

U nastojanju da se tokom ovog perioda u dijalogu sa sugrađanima na najbolji način sagledaju problemi i rješenja, razgovaralo se o temama koje su primarne za mještane ove lokalne zajednice.Tokom razgovora najviše vremena posvećeno je komunalnim problemima, pitanju čistoće i uređenosti te funkcioniranju mjesne zajednice.

U okviru obilaska Ozimica II, delegacija SDP-a položila je cvijeće ispred spomen-obilježja i odala dužnu počast poginulim borcima i patriotama.

Sa više dobre volje #Bihaćmožebolje 🌹

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.