Jelena Karleuša je strah i trepet kandidatima u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” i koliko god drugi članovi žirija da su oštri u ocjenjivanju, od Jeleninih komentara svi kandidati strahuju.

Ipak, da i ona umije da ostane bez teksta, pokazalo se u slučaju kandidatkinje Slađe Zubčević, koja je došla iz Sarajeva.

Po izvođenju numera za koje se kandidatkinja odlučila, Karleuša je prva poželjela da je iskomentariše, govoreći joj kroz suze:

– Taman sam se spremila da te pušim i za kikice i za stajling. Taman sam smišljala kako će vrijeđalica da se uključi, ona baš I onda si ti pustila svoj glas, koji je čaroban. Bravo! Mene ne moraš da se plašiš u ovom takmičenju. Mnogo si simpatična i slatka i opuštena kad pričaš sa žirijem, a to je mnogo važno – rekla je Jelena sve vrijeme brišući suze.

Međutim, nije samo Jelena, koja je plakala dok je Slađa pjevala pjesmu “Lepi moj” imala komentar više.

Kandidatkinja je na takmičenje došla u Marinoj brendiranoj majici, a najviše je iznenadilo obraćanje Snežane Đurišić.

– Pjesmu “Lepi moj” u ovom i drugim takmičenjima pjevali su mnogi kandidati, ali nikada niko nije otpjevao ovako maestralno kao ti. Ovo nikada nisam uradila, ali moram da ustanem i da ti se poklonim – rekla je Snežana, koja je pomenutu pjesmu otpjevala u originalu.

Kandidatkinja je napravila odličnu zabavu, pa niko od članova žirija nije ostao imun na njen šarm, a iako su svi rekli da bi bili Slađini mentori, ona se odlučila za Mariju Šerifović, koja je istrčala na scenu da je izgrli zbog odluke i prokomentarisala kako njih njih dvije sigurno idu do kraja.

Ekskluziva.ba