Kim Kardašijan i Kanje Vest privukli su ogromnu pažnju u Majamiju kada su poslije svadbe svratili na sladoled.

U subotu, nakon vjenčanja u Majamiju kojem su prisustvovali kao gosti, Kim Kardašijan i Kanje Vest skoknuli su na sladoled prije nego što su se vratili u hotel u kojem su odsjeli, a prolaznici su imali šta da vide.

U garderobi u kojoj su bili na svadbenoj ceremoniji, njih dvoje parkirali su svoj bijesni “Mercedes G550 4×4 SUV” (koji košta oko 250.000 dolara), a zatim je Kanje pokazao da je pravi džentlmen – iznio je svoju suprugu iz automobila koji nema kome nije privukao pažnju.

Kim je bila u uskoj neonskoj haljini sa ogromnim šlicem s prednje strane i savršeno se uklapala sa “Mercedesom”. Kanje je, za razliku od nje, bio u “Louis Vuitton” odijelu sive boje, a na nogama je imao papuče iz svoje modne linije. Doduše, izgledalo je kao da su mu bar tri broja manje, a da stvar bude još čudnija, nosio ih je sa čarapama!

U jednom momentu uhvatio je Kim za njenu pozamašnu zadnjicu, na čemu su mu prolaznici u tom momentu vjerovatno pozavidjeli…

SVIMA JE ZAČEPILA USTA : Kim otišla na selo, ali provokativnog dekoltea se nije odrekla

Zvijezda reality showa ‘Keeping Up with the Kardashians’ i vlasnica kozmetičke linije KKW Beauty, Kim Kardashian, zamijenila je sunčani LA u kojem živi sa suprugom Kanyjeom Westom i svoje troje djece, seoskim ravnicama, ali samo na kratko, jer riječ je o snimanju editorijala u kojem je slavna starleta predstavila novu couture kolekciju britanske dizajnerice Vivienne Westwood.

Iako stajling koji je Kim nosila na snimanju odgovara odjeći kakve su u prošlosti nosile žene na selu, nekako sumnjamo da su nosile ovako duboki dekolte. Atraktivna Kardashianka i ovo je snimanje začinila svojim oblinama koje su izvirivale iz haljine, a fotografijama sa snimanja starleta se pohvalila na svom Instagram Storyju, gdje redovito objavljuje sve novosti vezane uz svoj privatni i poslovni život.

(novi.ba)