JORDAN HENDERSON stigao je u Liverpool u ljeto 2011. iz Sunderlanda kao velika nada, a danas je kapetan kluba s kojim je osvojio Ligu prvaka.

No put do tih uspjeha bio mu je strašno otežan, što zbog slabijih rezultata kluba do dolaska Jurgena Kloppa, što zbog njegovih slabijih igara. 

U jednom periodu nije podnosio Luisa Suareza, posebno onih dana kada je Urugvajac došao u Liverpool iz Ajaxa i počeo pokazivati kakva je klasa. Njih se dvojica nisu baš razumjela na terenu.

“Kad si nogometaš, uvijek ima kritika i ljudi koji svo vrijeme sumnjaju u tebe. A u to vrijeme, bio sam mlad igrač i bilo je nekih stvari koje mi se nisu sviđale”, pričao je Henderson u podcastu Jamieja Carraghera pa nastavio:

“Zbog Suareza se nisam osjećao dovoljno dobro da s njim budem na terenu i treningu. Stalno je širio u ruke u smislu: ‘Što je*ote radi ovaj.’ Kao da ne bih trebao biti tamo. Boljelo mi je to. Tri je puta to učinio i onda sam eksplodirao. Bio sam ga spreman ubiti”, rekao je Henderson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga se sve sredilo.

“Od toga trenutka imamo dobre odnose. U sljedećoj utakmici sam mu asistirao za gol, poslije je bio sjajan prema meni, bili smo jako bliski i on je još jedan od nogometaša od kojih sam puno naučio.”

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr