Karađorđe načekao Zlatu na LAKAT: Veliki sukob i opšti haos u Bijeloj kući, obezbjeđenje ih jedva razdvojilo!

pink.rs

Zlata Đurković i Karađorđe Subotić imali su ozbiljnu raspravu u toku dana, a ono što je posebno šokiralo sve jeste činjenica da Subotićevu niko nije video u ovakvom izdanju.

Naime, on je u toku prethodne noći otkrio da je bivši učesnik rijalitija, Vladimir Tomović navodno odbio Zlatu Đurković za se*s i samim tim izazvao burne reakcije.

Oni su nastavili svoju svađu, ali ovoga puta pale su i ozbiljne pretnje.

Ti nemaš kome da pošalješ poklon, meni je tebe žao, ali žao mi te! – rekla je Zlata.

Nemoj ti meni da pretiš, izaći ću doći ću ti kući, sve će ti goreti! – pretio je Karađorđe.

Šta si rekao?! Što me guraš, što me guraš?! – vikala je Zlata kada je Subotić pokušao da je skloni od sebe.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

(PINK.RS)

Miki opet divlja! Žestok okršaj, velike prijetnje: Z*klaću i tebe i obezbjeđenje!

Miki Đuričić se našalio na Minin i Momčilov račun jer je primijetio da između njih postoje varnice, zbog čega je došlo do velike svađe. Naime, Miki je provocirao Momčila da će uskoro napustiti rijaliti i da će ga Mina ostaviti čim uđe njen bivši dečko Nemanja Đeruć Đekson. Međutim, ni Momčilo nije ćutao. On je rekao da bi i njega Suzana ostavila kada bi ušao njen suprug Vlada, što je Đuričića posebno razbijesnilo.

“Ja napolju p*šam po takvim bilderima kao što si ti! Pa i Mića bi te prebio! Zezali smo se, Mina i ja drugovi. Ti je znaš tri dana, ja je znam sto godina. Ja je zaj*bavam za Đeksona. Da nisi ti možda zaljubljen u nju? Da nemaš emocije prema njoj? Druže, ti ne znaš mene. Ja sam napolju sto puta gori. Znaš zašto ja tamo spavam? Zato što bih svakog dana nekoga prebio”, vikao je Miki.

“Ja sam spomenuo Suzanu, ti si spomenuo Minu”, uzvratio mu je Momčilo.

“Ne možeš da spominješ ženu sa kojom se ja družim. Ja Minu mogu jer vas dvoje niste u vezi, ona se samo sprda sa tobom. To nije isto. Mi smo deset godina prijatelji, ti i Mina niste emotivno vezani. Ja to nisam tebe podj*bavao nego Minu. To sam joj pričao i kada je bila sa Ervinom”, nastavio je Miki dok ih je obezbjeđenje razdvajalo.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...