Karataši Karate kluba Bihać na takmičenju u Banjoj Luci osvojili su tri zlatne medalje.

Inače, ovo je jedan od rijetko održanih turnira zbog epidemiološke situacije, a radi se o turniru Bušido u Banjoj Luci na kojem su učestvovala četiri takmičara iz KK Bihać.

U kategoriji juniora nastupio je Alija Zaimović, a u kadetima Amil Zaimović, Ibrahim Dedić i Tarik Sedić.

Svi takmičari su odlično ušli u borbe, međutim, Ibrahim Dedić u kategoriji kadeti zadobio je povredu ruke i nije mogao nastaviti borbu.

Alija Zaimović je osvojio zlato u kategoriji junior, dok su u kategoriji kadeti zlato osvojili Tarik Sedic i Amil Zaimović.

Trener Tarik Cazinkić ističe dobru organizaciju od strane prijateljskog kluba Bušido iz Banja Luke, te da je zadovoljan rezultatom obzirom na otežane uslove treniranja i takmičenja u uslovima epidemioloških mjera.

Izvor: Biscani.net / Cazin.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.