Na tradicionalnoj zabavi muzičkog producenta Klajva Dejvisa (Clive Davis) sinoć je prisustvovala i reperica Kardi Bi (Cardi B). 

Zabava se održavala u hotelu “Beverly Hilton” u Los Anđelesu uoči dodjele nagrada Gremi.

Kardi (27), koja ne skriva da je hirurški povećala grudi, jedva ih je uspijevala zadržati u oskudnoj haljini dok je hodala po crvenom tepihu, a u nekoliko navrata morala je rukom pridržavati poprsje kako ne bi pokazala previše.

Na proslavu je Kardi došla sa suprugom Offsetom, koji joj je pomagao tokom večeri pa je i on držao ruku na njenim grudima.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Kardi B jedva zadržala goleme grudi u oskudnoj haljini / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.