Karisma hoteli – Nickelodeon junaci za sve uzraste

Sponzorisani tekst

Da li pamtite kako je izgledao jedan tipičan dan u vašem djetinjstvu? Vjerovatno ne. Ali se kladimo da se možete jasno prisjetiti jednog porodičnog putovanja koje je zbog “lude” zabave na moru zauvijek ostalo u vašem sjećanju

Ako želite da i vaša djeca iskuse istu magiju na odmoru i “ispišu” uspomene zajedno sa vama, odvedite ih na bilo koju od ovih destinacija.

Pozivamo vas da u odmaralištu Nickelodeon Hotels & Resorts Punta Cana, Karisma Gourmet Inclusive® rizortu u Dominikanskoj Republici, otkrijete novu vrstu odmora za sve uzraste. Ovdje će podjednako uživati djeca, mame i tate, a zašto da ne i bake i deke.
Od igrališta Aqua Nick, do luksuznog spa centra, ovdje svaki gost doživljava avanturu koja se pamti za cijeli život.

Ovo je prvi hotel takve vrste na Karibima i svijetu, destinacija za odmor sa pet zvjezdica, koja donosi duh beskonačne igre u svakom trenutku vašeg boravka. Sljedeće godine se u Meksiku otvara novi Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya.

Rizort ima 208 velikih apartmana ispunjenih udobnim sadržajima koji zadovoljavaju različite ukuse i potrebe. Glamurozni i prostrani apartmani, jedinstvena Ananas vila, i širok dijapazon luksuznih smještaja imaju zabavan dekor koji raspamećuje djecu, a i odrasli podjetinje. Ko živi u ananasu na dnu mora? Sunđer Bob Kocklone, reći će vam sva djeca uglas. Zamislite njihovo oduševljenje kad shvate da će biti smješteni u Ananas vili koja je ista kao ona u kojoj živi njihov omiljeni junak. Ananas sa 2 spavaće sobe i 3 kupatila ima sve moderne sadržaje i luksuzni smještaj koji se nalaze u Super Vili, ali s jedinstvenim obrtom: svi koji uđu odmah su uronjeni u svijet Sunđer Boba.

Nova definicija zabave i užitka

Do sada ste vjerovatno bili u prilici da uživate u usluzi all-inclusive, ali kada to radi Karisma, onda je to Karisma Gourmet Inclusive®. A to je vjerujte na riječ, više od uživanja u ukusnoj hrani. Omogućen vam je pristup akva aerobiku, plesu, ronjenju, ribolovu, obilasku ostrva, snorkelingu, golfu i gotovo bilo kojoj aktivnosti koja vam padne na pamet.

Kada boravite u Nickelodeon Hotels & Resorts, sljedeće usluge i sadržaji su uvijek uključeni: room servis 24h, personalni konsijerž servis, dječiji klub, sauna, parno kupatilo, teniski tereni sa opremom, neograničena alkoholna i bezalkoholna lokalna i pića premium brendova i još mnogo toga…

Gurmani pronalaze strast u svakom raskošnom zalogaju, a kuhari koriste domaće začine i dobro pripremljene sastojke za kreiranje maštovitih jela. Uz Karisma Gourmet Inclusive® iskustvo, svaki ukusni trenutak je čist hedonizam.

Roditelje koji dolaze s malom djecom i bebama obradovat će mnoge stvari koje su im na raspolaganju besplatno tokom boravka: dječija kolica, krevetići, paketi za igru, sterilizatori za flašice i još mnogo toga što će vaše putovanje i boravak učiniti lakšim i bezbrižnijim.

Taman kada pomislite da ste u raju i da nema šanse da vas osoblje još više razmazi nekom novom uslugom, možda je dobro da napomenemo da vam je na raspolaganju i usluga batlera na plaži. A to znači da će vam poručeni Mohito stići baš s onoliko limete i nane koliko volite.
Neka zabava počne!

Za više informacija pozovite telefon: +382 69 370 442 ili posjetite: https://www.karismahotels.com/nickelodeon-hotels-resorts/

(Autor: Avaz)