Karleuša je 4 godine zabranjena na Pinku: Ako Zvezde Granda pređu tamo PRISTAĆE i ona, a OVO su njeni uslovi!

telegraf.rs
Kako smo već objavili, trenutno se vodi velika borba oko toga na kojoj će televiziji da se emituju ``Zvezde Granda``, ``Nikad nije kasno``, te`` Zvezde Granda Specijal``. Sve je počelo konfliktom između SBB-a, koji je sa 51 odsto akcija većinski vlasnik ``Granda``, i vlasnika Antena grupe, u kojoj je Prva televizij, na kojoj su se do sada emitovale pomenute emisije.

S obzirom na to da je Saša Popović manjinski vlasnik, njegova riječ neće biti presudna u ovim pregovorima, koji se i dalje vode – između vlasnika SBB-a i televizije Pink Željka Mitrovića, i sa druge strane između vlasnika SBB-a i vlasnika Prve televizije.

Iako je velika mogućnost vraćanja Zvezda Granda na Pink dovoljan šok za sve, postoji još jedan sporni momenat. Tačnije, član žirija, a radi se o Jeleni Karleuši.

Naime, Jelena je na ovu temu već razgovarala sa najbližim saradnicima, ali i sa Popovićem, i svima je rekla da će da napusti žiri ukoliko Željko Mitrović i Pink ne ispune njene uslove.

– Jelena traži ogromnu cifru za cijelu sezonu, kako se priča oko 100.000 eura, i to je jedini način da pristane da ostane u žiriju čak i ako Zvezde Granda pređu na Pink – kaže naš izvor.

Međutim, 4 emisije snimljene su do sada, dakle prije nego što je Jelena čula da postoji šansa transfera na drugu televiziju. Ipak, iako sa Pinkom nema nikakvu saradnju već 4 godine, koliko je tamo zabranjena, najvjerovatnije se neće buniti oko emitovanja snimljenih emisija.

– Iako je njen odnos sa Pinkom loš, zapravo nikakav, mislim da Jelena neće praviti problem oko toga da se te emisije emituju tamo. Naravno, ukoliko se postigne zvaničan dogovor oko emitovanja “Zvezda Granda“ na Pinku. Razlog je samo jedan, i to je Saša Popović. Jelena Sašu smatra velikim prijateljem, i sigurno ga neće uslovljavati. Međutim, za dalja snimanja, uslovi su već navedeni – kaže sagovornik Telegrafa.

Podsjetimo, prema trenutnim, nezvaničnim informacijama, prva emisija “Zvezda Granda“ emitovaće se u subotu na Prvoj televiziji, dok će se sve ostale emitovati na Pinku.

Naravno, ukoliko vlasnik SBB-a i Prve televizije ne postignu drugačiji dogovor. Tim povodom kontaktirali smo i “Grand“, Željka Mitrovića, kao i Jelenu Karleušu, ali se niko nije oglasio.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...