Ne bruji Makarska o meni, kako kažete, nego cijeli svijet. Ne zato što sam ja ‘cajka’ nego što sam zvjezdetina koju vole milijuni i van granica Balkana, obrušila se Karleuša na voditeljicu.

Voditeljica Hloverka Novak Srzić (63) rekla je svoje mišljenje o nastupanju regionalnih folk zvijezda u jednom klubu u Makarskoj, što je došlo i do Jelene Karleuše (40) koja je upravo tamo nastupila prije nekoliko dana.

– Dragi prijatelji, nastojim podijeliti na ovim stranicama neke pozitivne vibracije, no večeras sam baš ljuta, ljuta. Potrudili smo se napraviti odličan program za Makarsko kulturno ljeto, od operete do opere, koncerata klasične glazbe, vrhunskog jazza i rock’n’rolla… I onda privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad u ‘Petar Pan’ dovode Karleuše svih fela… I jedino po tome, na koncu, neki žele zapamtiti i ‘obilježiti’ naš grad – napisala je Hloverka na Facebooku.

Jelena je bez dlake na jeziku javno uzvratila Hloverki.

– Čitam da se neka gospođa iz Turističke organizacije Makarske ljuti što sam tamo imala nastup nazivajući me ‘cajkom’. Cajka je pogrdan naziv za ženu koja se bavi muzikom iz Srbije. Trebate se malo educirati tko sam ja. Ne bruji Makarska o meni, kako kažete, nego cijeli svijet. Ne zato što sam ja ‘cajka’ nego što sam zvjezdetina koju vole milijuni i van granica Balkana. Zbog takvih kao što ste vi su u Hrvatskoj plaže poluprazne – obrušila se Jelena. Usput je Karleuša zahvalila na, kako kaže, divnom druženju u Makarskoj.

Spomenuti noćni klub u Makarskoj najavio je još neke regionalne folk zvijezde koje će nastupati u budućnosti. Najavljeni su nastupi Ace Lukasa, Milice Todorović, Mile Kitića, Saše Matića… Klub je trenutačno u vlasništvu nogometaša Gorana Drmića (31).

(24sata.hr)