Stefan Petrović Kosmajac iz Sopota četo je tema razgovora između Jelene Karleuše i Đorđa Davida.

Kako je pevačica dalje otkrila, njima se i te kako dopada to što on radi i što pokazuje na sceni “Zvezda Granda”.

Kada je u duelu sa Neirom zapevao “Joj, Rado, joj Radmila”, sve ih je “kupio” pozitivnom energijom i razigranim nastupom! Karleuša i Đorđe sve vreme su se osmehivali u društvu sa Marijom Šerifović, a pop diva čak je i digla ruke od zadovoljstva u jednom trenutku jer je ove večeri, njenim rečima – “pokidao”.

“Ti si dečko… super. Stvarno si šou. Ulepšao si nam veče. Dan, nedelju, mesec i godinu! Tvoja dobra energhija, osmeh, ove pesme ti stvarno dobro leže…. video si reakciju publike. Ti si čudo od deteta!”

“Đorđe i ja već duže vreme pričamo o tebi, ti si nam jako inspirativan. I tvoj privatan život i ti kao mladi umetnik, jako nam se sve to dopada. Bio si mnogo bolji od Neire”, u trenutku zaoštrila je ona ton.

Naime, kako je istakla, ona nije neko ko “kažnjava” sitne falševe, ali ovo što je čula nije bilo sitno.

“Neira, bilo je mnogo falša! Bilo je mnogo ružnih, neprijatnih i krupnih falševa” istakla je ona.

“Onoliko koliko se Kosmajac iz kruga u krug konačno pronalazi, toliko Neira nikako da se pronađe”, nadovezala se za njom Marija.

“Stefane, ponosna sam na tebe. On je imao tri udesa u poslednjih godinu dana. On je čak razmišljao da odustane… Ja sam ga zvala, došao je u studio sa svojim roditeljima… ti si pronašao sebe i sad idemo dalje”, prokomentarisala je Kosmajčeve odlične rezultate na samom kraju Viki Miljković.