KARLEUŠA NIKADA DO SADA NIJE POHVALILA NEKOGA NA FACEBOOKU: Sve je oduševila kada je OVO napisala za Amara Gileta!

Ekskluziva.ba
Jelena Karleuša je poznata kao neko ko ima visoke kriterije. Rekli bismo kako je teško zadovoljiti njenje standarde, te da zaista morate biti posebni da biste se njoj dopali i samim time ostavili utisak na nju. Gotovo nikada ne hvali kolege na Facebooku, a današnjom objavom za pobjednika Zvezda Granda Amara Gileta je mnoge oduševila.

Ko kaže da JK ne zna da pohvali? Jeste da smo navikli na njenu brutalnu iskrenost u Zvezdama Granda, javnost je dobro upoznata sa njenom rečenicom “Ti nikada nećeš biti zvijezda“, ali ruku na srce, plavokosa zvijezda, ko joj se dopadne, ne štedi riječi hvale.

Mada to gotovo nikada ne radi putem svojih društvenih mreža, gdje je veoma uticajna, Jelena je ovoga puta napravila presedan i putem Facebooka pohvalila rad popularnog Amara Jašarspahića Gileta. Njoj se izrazito dopala njegova balada “Spreman na sve“, što i ne čudi, budući da su emocije koje je Gile iznio kroz pjesmu nevjerovatne, a poznato je da ona pada upravo na to.

– “Ovako se to radi. Bravo momak“, napisala je Jelena Karleuša uz postavljeni link Giletove pjesme i time oduševila hiljade svojih i Amarovih fanova. Gile se očigledno dopao Karleuši, budući da mnogi pjevači vape za tim da ona pohvali njihov rad putem svojih društvenih mreža, što je činila rijetko, gotovo nikada!

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...