Karleuša obavijestila javnost: Nanogica me tužila zbog rečenice “Ceca je glupa kao k**ac“, a onda je isto ponovila četiri puta!

ekskluziva.ba
Jelena Karleuša je danas na Tviteru obavijestila pratioce da je Svetlana Ražnatović ponovo tužila i to zbog rečenice: ``Ceca je glupa kao k***c``. U pomenutom Tvitu ``Diva`` je ``Srpsku majku`` nazvala ``Nanogicom``, aludirajući na to što je Ceca bila osuđena na godinu dana kućnog pritvora, uz obavezu da nosi aparat koji bilježi pokret, odnosnio nanogicu, zbog malverzacija sa ugovorima fudbalera Obilića. Istu rečenicu je ponovila četiri puta.

Ove dvije pjevačice, nekada prijateljice, već dugo su “na ratnoj nozi“, a ovo će biti treća tužba koju je Ceca podnijela protiv Karleuše. Prvi put su se srele na sudu prije pet godina zbog otvorenog pisma koje je JK napisala na Fejsbuku i u kom je izvrijeđala Cecu i njenog pokojnog muža Željka Ražnatovića Arkana. Nedavno je objavljeno da je Ceca taj spor i dobila, prenosi Dnevno.rs.

U maju ove godine ponovo je tražila “pomoć od pravosuđa“ zato što je Karleuša spominjala njenu djecu na društvenim mrežama.

Uz to, Jelena je danas objavila zanimljiv status: “Svi oni koji su mi činili zlo, grupno i podmuklo, pogotovo kada sam djelovala ranjivo, imaju samo jedno rješenje-da se isele iz zemlje.“

Ostaje nam da pratimo razvoj situacije i čekamo nova obavještenja na društvenim mrežama!0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...