Karleuša objavila uznemirujuću fotografiju Davida Dragičevića: “Ustanite zajedno protiv bagre!”

Na FB grupi “Pravda za Davida” objavljena je uznemirujuća fotografija prilikom obdukcije Davida Drgičevića koja svjedoči da su nasilnici bili i više nego brutalni prema 21-godišnjaku iz Banja Luke.

Na FB grupi “Pravda za Davida” objavljena je uznemirujuća fotografija prilikom obdukcije Davida Drgičevića koja svjedoči da su nasilnici bili i više nego brutalni prema 21-godišnjaku iz Banja Luke.

Fotografija je dokaz da su mnogi političari lagali i da nastavljaju lagati, a ista nikoga nije ostavila ravnodušnim. Štaviše, fotografija je mnoge uznemirila.

Prva koja je pokazala ljutnju, nezadovoljstvo i bijes bila je srbijanska pjevačica Jelena Karleuša, koja je fotografiju objavila na svom Facebook profilu i istu popratila kratkom ali ništa manje efektnom porukom.

Vidim da je gradjanima Banja Luke prekipelo da trpe kriminogenu vlast i korumpirano sudstvo, policiju i medije. Ljudi, ja kao javna ličnost mogu ovo javno da napišem, ali prava moć leži u vama samima. Ustanite zajedno protiv bagre! Pravda za Davida i pozz svim medijima koji ćute.

Karleušin post možete pogledati OVDJE.

Na FB grupi “Pravda za Davida” objavljena je jedna od fotografija, snimljenih prilikom obdukcije, surovo ubijenog Davida Dragičevića.

Fotografija je vrlo uznemirujuća i svjedoči da je David brutalno pretučen, prije nego što je ubijen, objavio je na svom blogu Slobodan Vasković.

Egzekutori su, kako fotografija svjedoči, pokazali neviđenu svirepost.

Istovremeno, fotografija je novo kristalno jasno svjedočanstvo da Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova, Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal i Darko Ćulum, direktor Policije, štite naručioce ubistva i egzekutore.

Lukač, Ilić i Ćulum su direktni saučesnici u ubistvu Davida Dragičevića, jer su negirali, u više navrata, da je on ubijen, tvrdeći da je smrt zadesna i da “nema elemenata krivičnog djela”.

Saučesnik ubica i naručilaca ubistva je i patolog Željko Karan koji je maksimalno minimizirao teške, strašne, užasne povrede nanesene surovo, brutalno, monstruozno, jezivo ubijenom Davidu Dragičeviću.

Karan je izjavio da je obdukcijom utvrdio da su Davidu nanesene lakše tjelesne povrede. Fotografija je svjedočanstvo njegovih laži, piše Slobodan Vasković.

Fotografija je i svjedočanstvo da, osim Vrha MUP-a RS, ubice i naručioce ubistva, kao i njihove saučesnike, štiti i Okružno tužilaštvo Banjaluka, preciznije tužilac Dalibor Vrećo.

 0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...