Jelena Karleuša i Duško Tošić su nakon njene navodne seks afere s Ognjenom Vranješom imali mnogo turbulencija u braku, a mnogi su bili uvjereni da je samo pitanje vremena kad će se i službeno razići. Međutim, uprkos svemu ostali su zajedno, a pjevačica je nedavno otkrila da i dalje imaju trzavica u odnosu. 

– Stalno mi govori da se neprestano slikam gola i kako to više nema smisla. On to ne voli. Pita me do kad ću se skidati gola, a ja kažem da se nije oženio domaćicom, nego Jelenom Karleušom. Mislio je da zna u što se upušta – rekla je Karleuša za Telegraf.rs.

Par je nedavno kupio novu vilu u Dedinju koja je nekad pripadala nogometašu Draganu Stojkoviću. Navodno su je platili 2,5 miliona eura.

– Nisam se još uselila u novu kuću jer se tek treba renovirati, ali ne mogu odoljeti da je ne slikam zato što je stvarno lijepa. Dvorište je još ljepše, to će biti raj za Atinu i Niku. Zaslužile su da imaju djetinjstvo u lijepom ambijentu. U novoj kući nemam lift, ali će konačno moja garderoba imati veliku kvadraturu, pošto se u ovoj kući ne mogu ni okrenuti, tačnije sve prostorije postale su moje garderobe, a Duško nema gdje držati svoje stvari. Ako se i zbog čega bude razveo, bit će zbog toga – objasnila je pjevačica. te dodala da je Tošićeva najdraža prostorija njihova spavaća soba.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba