Čim je kročila na scenu svojim atraktivnim izgledom i prepoznatljivim plesom privukla je veliu pažnju, a sada se gotovo potpuno povukla iz javnosti.

Naime, Olja Karleuša iza sebe ima hitove koji se i danas slušaju. Ona se ludi zaljubila u Predraga, a odlučili su da se vjenčaju 2017. godine, posle 13 godina zajedničkog života. Vjenčanje je bilo tajno, u opštini Vračar, a sudbonosno “da” izgovorili su u Hramu Svetog Save.

Par se sa sinom Pavlom preselio velelepno zdanje na Avali, a čini se da je Olji pjevanje na drugom mjestu.

Sudeći po njenom nalogu na društvenoj mreži Instagram, pevačica nastupa, ali nove pjesme ne objavljuje, pa se mnogi pitaju da li će se i kada vratiti na svoje mesto na estradi. Jedno vrijeme se spekulisalo i da se povukla zato što se ugojila.

Do tada, ona putuje na razne destinacije, a posljednje fotografije koje je objavila pokazuju da uživa u zimskim aktivnostima.

(Espreso.rs)

Više saznajte na izvornom linku: – KARLEUŠA SE NAGLO UDEBLJALA, UDALA SE TAJNO, RODILA I DIJETE A NIKOME NIJE REKLA: Napustila scenu, sad ŠOKIRA KILAŽOM / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.