Dragi moji prijatelji, sutra mojega Karla čeka jako teška operacija. Njega će sutra operirati najbolji kirurg, dr Bilić. Uz Božju pomoć i doktora Bilića uopće ne sumnjam u uspjeh operacije. Jedino vas molim dragi prijatelji da se večeras u 21h zajednički pomolimo dragome Bogu, da mojem Karlu da snagu,a doktoru Biliću mirnu i preciznu ruku kao i kod prve operacije, te da se Karlo što prije oporavi. Dragi moj sine Karlo svi smo uz tebe, poručio je na svom Facebook profilu Karlov otac Davor.

Dragi moji prijatelji. Sutra mojega Karla čeka jako teška operacija. Njega će sutra operirati najbolji kirurg, dr…

Objavljuje Davor Sokač SoroUtorak, 7. siječnja 2020.

Podsjećamo, 18-godišnji Karlo stradao je deset minuta prije ponoći na Staru godinu. BMW-om bjelovarskih registarskih oznaka upravljao je godinu dana stariji mladić, koji nema položen ispit. Uz njega se kao suvozač nalazio njegov vršnjak, vlasnik automobila. On je dao ključ vozaču i sjedio s desne strane. Karlo je u trenutku nesreće sjedio otraga, iza suvozača.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Na izlasku iz jednog desnog zavoja, u Poljani Križevačkoj, neiskusan vozač izgubio je kontrolu nad autom te prešao na suprotnu stranu i izletio s ceste. Nakon izlijetanja u lijevi putni jarak BMW je desnom stranom udario u betonski stup. Nakon dva dana, Karla su probudili iz inducirane kome te je s roditeljima kontaktirao mimikom, jer još ima smetnji pri govoru, potvrdio nam je mladićev otac Davor, koji s obitelji gotovo dežura u zagrebačkoj Klinici. Karlo sutra ide na novu operaciju…

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Kako nam je kazao Karlov trener, Stevo Brujić, mladića uz sve odlike koje golmani moraju imati krasi i izuzetna hrabrost. Ta njegova hrabrost je nada da će opet stati između vratnica na nogometnom travnjaku gdje se i najbolje osjećao. Vozač je nakon uhićenja i kriminalističkog istraživanja pušten na slobodu gdje će čekati poziv Općinskog državnog odvjetništva iz Bjelovara, zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće s teško ozlijeđenom osobom.

Više saznajte na izvornom linku: Željko Rukavina, Fabijan Hrnčić – Karlo Sokač (18) mladi golman iz Križevaca u srijedu ide na operaciju / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.