Garderoba Kate Middleton sastoji se uglavnom od jednostavnih komada koji ne odskaču od kraljevske tradicije, no vojvotkinja od Cambridgea iznenadila je Britance izdanjem u kojem je posjetila jedan dječji centar u Walesu. Naime, kada je skinula svoj dugi bež kaput, pokazala je plisiranu suknju leopard uzorka, što na njoj dosad nismo imali prilike vidjeti. Stilistica Susie Hasler za Daily Mail je rekla da Kate sve češće nosi upečatljive uzorke jer je razvila svoje samopouzdanje. Nazvala ju je pravom majstoricom spajanja upečatljivih komada s jednostavnima. Suknju leopard uzorka iskombinirala je s crnom dolčevitom koju svi imamo u ormaru.https://www.instagram.com/p/B7oCWj0oNPO/


Više saznajte na izvornom linku: Redakcija – Kate Middleton iznenadila izborom suknje / (azra.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.