Katarina Ostojić Kaya podijelila je sa pratiocima na Instagramu djelić sa snimanja novog spota za pjesmu “Plagijat”, koju je posvetila svim jakim ženama, a za potrebe spota je promijenila imidž.

Za novu pjesmu Kaja je pisala i tekst i muziku, a napomenula je kako će spot biti najbolji u njenoj dosadašnjoj karijeri.

Kako inače to radi i dijeli sve novitete sa svojim fanovima, bilo privatne ili poslovne, uradila je to i ovaj put te obožavaocima zagolicala maštu u seksi izdanju u roze odijelu sa ogromnim dekolteom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

E ovako…snimanje spota za “Plagijat” je pre dva dana zavrseno, ali eto ja sam se tek sad “dozvala” 🙈 pa bih u to ime, volela da vam napisem par bitnih stvari…Da krenemo od najbitnije – ja sam jedna bogata zena. Ne, u finansijskom smislu, tu sam vrlo osiromasila i nema vise pas za sta da me ujede, doslovno 😂 Bogatom me cine nekolicina njih koji su, po ko zna koji put, bili bezuslovno tu za mene i olaksali mi ovaj tezak dan i ulepsali zivot @travica_andreja i Dulence vi ste moja dva ❤️ najveca ‼️ E sad, jedno nista manje ❤️ i predivna mlada zena i jos bolji drug, kojoj veliko HVALA sto mi je bila tu, takodje bezuslovno, je @kontrakulturna 💕 evo, i dalje ne znam da li je lepsa ili se bolje slika, ova mala jednostavno moze SVE 😍⚡️🔨 VOLIM VAS!!! Moj “mozak operacije”, moj stilista, psiho terapeut, komicar, drug, sve @banedevic77 HVALA STO SI ME TRPEO – NIJE LAKO 😂❤️🙈 Moja @crniples sto nas je namestala jer djuskati ne znamo ali cemo nauciti za sledeci spot 😆❤️ Hvala za savrsenu sminku @enajovic @comilica i frizuru @bydejan @makazonee i za vasu divnu energiju koju ste nam doneli! I naravno, beskrajno HVALA momcima iza kamere @lp_marko @petar_kacketdole sto su bili na visini zadatka i sto ce uraditi najjaci spot u mojoj karijeri ☺️💪🏼⚡️💎 I, da, ovu pesmu sam sama pisala i komponovala, a aranzman i produkciju radi brat i zlatni decko @tozla 🎭🎯 Za sve jake zene, za sve nas koje se pronalazimo u pocetku refrena koji kaze “JA SAM ONA KOJU MRZE, NIKAD ONA KOJU ŽALE” 💪🏼⚡️💎❤️ Ljubav za mocne i jake zene #girlpower #staytuned ❤️ #PLAGIJAT

Objavu dijeli K A Y A (@kaya_ostojic)

– Snimanje spota za “Plagijat” je prije dva dana završeno, ali eto ja sam se tek sad “dozvala”, pa bih u to ime voljela da vam napišem par bitnih stvari… Da krenemo od najbitnije – ja sam jedna bogata žena. Ne u finansijskom smislu, tu sam vrlo osiromašila i nema više pas za šta da me ujede, doslovno. Bogatom me čine nekolicina njih koji su, po ko zna koji put, bili bezuslovno tu za mene i olakšali mi ovaj težak dan i uljepšali zivot – objasnila je pjevačica.

– Ovu pjesmu sam sama pisala i komponovala. Za sve jake žene, za sve nas koje se pronalazimo u početku refrena koji kaže “Ja sam ona koju mrze, nikad ona koju žale”. Ljubav za moćne i jake žene – poručila je Kaya.Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba