Kćerka glumačkog para Snežane Bogdanović i Uliksa Fehmijua jedna je od najljepših Srpkinja, a to dokazuju i njene fotografije na društvenim mrežama.

Ona ima i veoma neobično ime – Nika. Inače, glumački i bračni par o 1994. godine živi u Njujorku, a godinu dana kasnije dobili su kćerku Niku.

– To vas natjera da shvatite šta je važno, sebe samog više ne uzimate tako ozbiljno. Nika se rodila 1995. godine. Promijenio se ugao iz koga sam posmatrala sopstveni život i pojačao se osjećaj odgovornosti prema svemu što radim – rekla je Snežana ranije za “Story” i dodala:

– Ja sam predložila ime, a Uliks ga je odmah zavolio. U našoj kćerki izmiješale su se sve tri religije s naših prostora. Nika je boginja pobjede, ime se sreće svuda, a kod nas ga ima na primorju.

Pogledajte kako izgleda prelijepa Nika:

Više saznajte na izvornom linku: – KAŽU DA JE NAJLJEPŠA SRPKINJA, KĆERKA SNEŽANE BOGDANOVIĆ I ULIKSA FEHMIJUA JE PRELIJEPA: Ali kad čuju njeno ime LJUDI OSTANU U ŠOKU! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.