BAD BLUE BOYS su pomogli u selidbi Kliničke bolnice Dubrava, odnosno njenoj pripremi za centar za prihvat najtežih pacijenata oboljelih od koronavirusa.

Na tome im je javno zahvalila uprava KB Dubrava: “BBB-i, navijači Dinama, svojim su nesebičnim radom pomogli da u najkraćem roku pripremimo Kliničku bolnicu Dubrava Zagreb za prihvat pacijenata oboljelih od COVID-19. Ovom nesebičnom gestom još jednom je pokazano solidarnost i jedinstvo hrvatskog naroda u najtežim trenucima.”

Nakon što su odradili ovu veliku humanitarnu misiju, BBB-i na razini cijelog Zagreba nastavljaju ono što već danima rade po kvartovima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U suradnji i uz odobrenje Gradskog društva Crvenog križa Zagreb obavljaju dostavu lijekova i namirnica za najugroženije skupine građana Grada Zagreba u vrijeme krizne situacije pojave koronavirusa.

“Pozivamo naše sugrađane koji pripadaju rizičnim skupinama i kojima je pomoć ovakve vrste najpotrebnija da kontaktiraju Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb na broj telefona 01/ 3778-236”, poručuju BBB-i i zagrebački CK.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – KB Dubrava zahvalila BBB-ima na seljenju bolnice. Boysi počeli novu važnu akciju / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.