Tifani Tramp je stigla u Crnu Goru prije nekoliko dana i iako su je danima jurili svi svetski mediji, jedino je „Blic“ uspio da uslika ovu milionerku.

Kćerka Donalda Trampa je smeštena u najskupljem hotelu u Crnoj Gori, u Tivtu, “Ridžentu” i sa dečkom Majklom Bulosom spava u najskupljem apartmanu u kom je jedno noćenje nekoliko hiljada eura. Pored toga što u luci imaju usidrenu jahtu, njih dvoje veći dio dana provode u hotelu i u restoranima u “Porto Montenegru”.

Ekipa “Blica” uslikala ih je kada su doručkovali u jednom od restorana na vodi. Tifani je jela morske plodove, a njen dragi salatu i svako malo su razmijenjivali nježnosti. Kada su završili sa doručkom, Majkl je platio račun, pa su otišli u kraću šetnju.

– Potpuno se normalno ponašaju i u restoranu i na ulici. Kao sav normalan svijet, šetaju i uživaju na primorju. Nemaju problem ni da pitaju prolaznike ako ih nešto interesuje. Stvarno su nas oduševili svojim ponašanjem – kaže nam jedan od gostiju restorana u kojem su sjedili Tifani i Majkl.

(foto: Zoran Ilić/ RAS Srbija)

Ono što je zanimljivo jeste da Tifani i njenog dragog čuva na desetine specijalaca koji su kako oko njih, tako i u svakom lokalu “Porto Montenegra”. Kako pričaju radnici lokala ovog kompleksa, kao i u Beogradu, Tifani je potrošila na hiljade eura u buticima kupujući stvari poznatih svjetskih brendova.

Takođe, ono što se primijeti na prvi pogled, Tifani je posljednjih mjeseci nabacila kilograme, tako da gdje god da prođe rijetko ko je prepozna.

(foto: Zoran Ilić/ RAS Srbija)

(foto: Zoran Ilić/ RAS Srbija)

(foto: Zoran Ilić/ RAS Srbija)

(foto: Zoran Ilić/ RAS Srbija)

Podsjetimo, Tifani je ove godine u martu nekoliko dana boravila i u Beogradu, a njen dolazak u srpsku prestonicu i te kako je koštao američke poreske obveznike. Kako je pisao portal “Quartz”, boravak Tifani Tramp u Beogradu koštao je 23.000 dolara. Navodno je Stejtd Department izdvojio toliku sumu novca za “podršku Tifani Tramp na ovom putovanju”. Naime, predsjednikova uža porodica uključujući i Tifani i ostalu Trampovu djecu, ima pravo na zaštitu tajnih službi dok su na javnim mjestima, što uključuje putovanja, smještaj i prevoz agenata koji ih štite. Da li je isti slučaj i sa boravkom u Crnoj Gori, još uvijek nije poznato.

Iako je od perioda kada je bila u Srbiji Tifani nabacila kilograme, očigledno da nema problem sa tim jer šeta u kratkoj suknjici i kupaćem kostimu. Ljudi je jesu zagledali, ali njoj to nije smetalo.

Tifani i Majkl su smješteni u najluksuznijem hotelu u Tivtu, u “Ridžentu”. Cena najluksuznijeg apartmana koji su oni zakupili je 2.000 eura po danu, što znači da je Trampova ćerka izdvojila pozamašnu svotu novca samo za hotel. Međutim, oni imaju pravi komfor. Apartman se prostire na 285 metara kvadratnih, ima tri spavaće sobe i opremljen je luksuznim nameštajem.

Izvor: / novi.ba