Zbog ove poruke je zabrinula mamu a onda…

BONUS: HOROSKOP

Ljeto kuca na vrata, a već sada je poznato koga čekaju uzbuđenja.

Ako ste jedan od ova tri horoskopska znaka, spremite se na avanture:

Vodolija

Pripadnici ovog znaka imaju najveću šansu da naprave korak dalje u vezi ili da postanu roditelji. Najtopliji mjesec u godini će biti posebno dobar kada su u pitanju porodične veze.

Ovo će biti odlično vrijeme za pokretanje ozbiljnog odnosa, a za one koji su već u vezi sada je savršeno vrijeme da kažu sudbonosno da.

Rak

Najemotivniji znak horoskopa ovog ljeta imaće stvarnu sreću u ljubavnim odnosima. Konačno, moći ćete da izađete iz lošeg odnosa ili da upoznate savršenog partnera.

Žudite za vijernim partnerom, pa ćete u junu upoznati upravo takvu osobu. Ako ste već dugo razmišljali o vazdušnom znaku, možda ćete imati nezaboravne trenutke koji obećavaju ozbiljnu vezu tokom jula.

Lav

Iako vatreni Lavovi misle da još uvijek nije vreme da se smire, ovog ljeta će promijeniti svoje mišljenje. Tokom juna, komplikovani problem će se konačno riješiti i stvari će postati jasnije nego ikada ranije.

Juli i august su mjeseci koji će donijeti puno smeha, ljubavi i eventualno bračne ponude. Ovo je pravo vrijeme da bar razmislite o tome. One koji su slobodni čeka nevjerovatna ljubav.

Više saznajte na izvornom linku: – KĆERKA MI JE NAPISALA DA MI HITNO MORA REĆI NEŠTO VAŽNO, PRETRNULA SAM OD STRAHA: Kad sam vidjela šta je u pitanju POLUDJELA SAM, kako se usuđuje?! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.