Petra Eklston u avgustu će se udati za svog izabranika, biznismena Sema Palmera, a luksuzno vjenčanje biće u jednom raskošnom rizortu u Meksiku.

Mlađa kćerka Slavice i Bernija Eklstona, Petra Eklston, nakon razvoda od Džejmsa Stanta nije izgubila vjeru u ljubav, a 10. avgusta drugi put će stati na ludi kamen.

Kako pišu strani mediji, Petra i Sem će za vjenčanje izdvojiti vrtoglavu cifru od gotovo 17 miliona eura. Luksuzni rizort u Meksiku koji su zakupili za ovu priliku zvanično se otvara u novembru, te će Petrini svatovi biti prvi koji će imati priliku da ga vide.

– Biće naprosto nevjerovatno, a baš kao i u većini stvari kod nje i njene sestre, ni na čemu se neće štedjeti. Petra želi da ovo bude njeno posljednje vjenčanje, a iako je to drugi put da izgovara ‘sudbonosno da’, želi da ono bude posebno – rekao je izvor blizak Petri i Semu.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.