Poznata pjevačica Nataša Bekvalac ima dvije kćerke, stariju Hanu i mlađu Katju. Hana, koju je dobila u braku s Danilom Ikodinovićem, je u emisiji Ami G Show govorila o tome kakva je Nataša kao majka. 

– Pa divna je, brižna, iskrena. Da, i stroga je. Uhodi me. Hakuje mi računare, telefone, Instagram. Najstvarnije! Moja majka je haker, šta da kažem – rekla je ona i dodala da je Nataša izuzetno zahtjevna kada je riječ o školskim obavezama. 

No, to svakako nije sve o čemu je Hana pričala. Naime, ona je otkrila i to da bi u budućnosti voljela da krene Natašinim stopama. 

– Ljudi kažu da imam talenta. Hoću da budem pjevačica – rekla je ona. 


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Kćerka Nataše Bekvalac o mami: Stroga je, uhodi me / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.