Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

SIR KENNY DALGLISH, legendarni nogometaš Liverpoola, pozitivan je na koronavirus, objavio je danas engleski klub na svojim službenim stranicama. 

Kultni heroji: Kenny Dalglish

Dalglish je u srijedu primljen u bolnicu kako bi primio tretman zbog infekcije koja je zahtijevala intravenoznu primjenu antibiotika, a onda je rutinski testiran i na koronavirus. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neočekivano, ali test je bio pozitivan. Kenny bi ovim putem htio zahvaliti sjajnim medicinskim djelatnicima čiju prednost, hrabrost i odlučnost svi moramo cijeniti u ovim teškim vremenima”, poručila je obitelj Dalglish čije riječi prenosi BBC i dodala: 

“Prije nego što je primljen u bolnicu zbog pretraga, svojevoljno se samoizolirao i dulje od predviđenog perioda. Nadamo se da će uskoro doći kući”, dodala je obitelj. 

The Dalglish family have released the following statement to supporters regarding Sir Kenny Dalglish. https://t.co/aNT5fXakFx

— Liverpool FC (at 🏠) (@LFC) April 10, 2020

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?


Više saznajte na izvornom linku: – Kenny Dalglish ima koronavirus. Došao je u bolnicu na pretrage i saznao da je zaražen / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.