Nestašni Belgijac dječjeg lica na nestašnog Belgijca s rukavicama. Okršaj je to koji se dogodio na utakmici Real Madrida i Manchester Cityja (1-2), a u njemu je pobijedio prvospomenuti Kevin de Bruyne (28) koji je dočekao priliku za svojevrsni uzvrat i to osam godina nakon nemilog događaja.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Podsjetimo, tad su današnji veznjak Cityja i golman Reala Courtois (27) bili pod ugovorom u Chelseaju, ali obojica su bili na posudbi. Kevin je igrao u njemačkom Werderu, dok je Courtois branio za Atletico Madrid. Prema pisanju belgijskog trač-magazina Storyja, De Bruyneova djevojka Caroline Lijnen je iza njegovih leđa imala seksualnu aferu s Courtoisom.

Dok je Werder u siječnju bio na pripremama u Turskoj, Lijnen se počastila izletom u Madrid, ali i izletom iz tadašnje veze. Nekoliko tjedana kasnije De Bruyne je saznao za aferu i okončao vezu s Lijnen koja se vratila u Belgiju. De Bruyne je navodno bio shrvan, ali ipak je oprostio Courtoisu. Ali ne i svojoj sad već bivšoj djevojci koja dugo vremena nije govorila ovom događaju. 

Foto: Frank Hoermann/DPA/PIXSELL

– Ništa nisam govorila mjesecima jer su Kevinovi roditelji rekli da će pokrenuti tužbu ako išta kažem. Bila sam pod pritiskom i nisam mogla kontaktirati s Kevinom, ali sam sve poštovala. No u svojoj je knjizi Kevin napisao odjeljak o mojoj aferi s Thibautom pa sam odlučila iznijeti i svoju stranu – rekla je de Bruyneova bivša djevojka i nastavila:

– U ljeto 2012. Kevin mi je rekao da je imao aferu s mojom bivšom najboljom prijateljicom te sam mu dala na izbor – ili ona ili ja. Bila sam mu spremna dati drugu šansu, ali veza nam više nikad nije bila ista. Tada sam otišla u Madrid, a i Kevin je rekao da je to putovanje dobra ideja. Ali tada se nešto dogodilo što se nikada nije smjelo dogoditi. Te večeri Thibaut mi je ponudio ono što mi Kevin nije ponudio u tri godine veze. Mogli smo razgovarati o svemu i spremio mi je ukusno jelo što Kevin nikad nije napravio – jasna je Caroline.

Foto: Neil Hanna/Press Association/PIXSELL

Kevin ju je prevario pa si je i ona mogla to priuštiti, dodala je. Jer, zašto ne? Na kraju je ona prekinula s de Bruyneom, a Thibaut i Kevin su se pomirili. No, de Bruyne je nakon osam godina dočekao priliku da bar malo uzvrati za pretrpljenu bol te je zabio u preokretu na Santiagu Bernabeuu i donio svojoj momčadi prednost za uzvrat na Etihadu uz pogled prema kolegi i poruku: ‘ipak, prvi sam joj kose mrsio’. Zabio je de Bruyne i prije Courtoisu, ali ovaj je gol ipak bio slađi.

Foto: Reuters

Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – Kevin de Bruyne zabio gol Thibautu Courtoisu osam godina nakoš što je on spavao s njegovom bivšom curom / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.