Kako vrijeme prolazi, korona virus se sve više širi NBA ligom. Najnoviji zaraženi je košarkaš Brooklyn Netsa Kevin Durant (31) koji će se nakon borbe s ozljedom morati boriti i s oporavkom od virusa.

– Svi budite oprezni i pazite na sebe – rekao je za Athletic jedan od ponajboljih svjetskih košarkaša nakon što je otkriveno kako je zaražen korona virusom pa dodao:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Proći ćemo kroz ovo. 

Durant has not had symptoms and was among four positive test results on the Nets. The two-time NBA Finals MVP’s message is one for everyone to heed: Stay quarantined. https://t.co/7E58fcyFjm

— Shams Charania (@ShamsCharania) March 17, 2020

Sve je na Twitter profilu objavio NBA Insider Shams Charania, a košarkaš Netsa nije imao simptome virusa. Podsjetimo, Kevin Durant se ove sezone pridružio Netsima, ali je cijelu sezonu prosjedio pokraj suigrača jer još od prošle godine vuče ozljedu Ahilove tetive. 

Tako će morati u još jedan oporavak, a košarka se u najjačoj ligi svijeta neće igrati još neko vrijeme. Samo je u svlačionici Netsa virus zahvatio četiri osobe, u Jazzu dvije, u Detroitu jednu, a to je izgleda, tek početak…


Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – Kevin Durant pozitivan na korona virus / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.