Khabib Nurmagomedov (31) je prije više od godinu dana istukao i ‘ugušio’ Conora McGregora (31) pa potom sredio Dustina Poiriera (30) i sad čeka borbu s Tonyjem Fergusonom (35), a Conor ga u međuvremenu – ni najmanje ne zanima.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

McGregor na sve strane urla kako hoće novu borbu s Khabibom, kako je spreman tući se i u Moskvi, kako će već u siječnju opet u oktogon protiv Donalda ‘Cowboya’ Cerronea (36)…

Irac strahovito puno lamata jezikom, lansira stotine uvreda i radi veliku galamu, ali ta buka najmanje je važna onome koga bi htio isprovocirati.

– Ma ne želi se taj boriti sa mnom… Četiri sam ga runde udarao, tukao i gušio. Na kraju je tapkao, predao se. Priznao je da više ne može, ne pokušati me pobijediti ili se sa mnom boriti, nego uopće izdržati u oktogonu sa mnom. Predao se da prestanu batine. Njegova poruka nije da želi novu borbu nego ‘Molim te, pusti me. Ne mogu više!’ – objašnjava Khabib u intervjuu za RT.

KHABIB NURMAGOMEDOV:

‘Više ne uživam u pobjedama, ali Conora sam htio ozlijediti’

Uostalom, ne može se tek tako u meč za naslov svjetskog prvaka protiv apsolutnog šampiona:

– Ako uistinu opet želi borbu sa mnom, e onda ju valjda najprije mora zaslužiti. Pa čovjek nikoga nije pobijedio četiri godine! Ja sam, da bih se mogao boriti za titulu, u UFC-u morao pobijediti deset mečeva zaredom. I to ne računajući 16 pobjeda van UFC-a. U tome je sva razlika između njega i mene: on samo puno priča, a ja pobjeđujem i djelima pokazujem koliko vrijedim – kaže Khabib pa zaključuje:

– I navijači su prozreli tog idiota. Samo priča, borio se nije više od godinu dana, a pobijedio nije četiri godine. Ljudi vide tko samo lamata jezikom, a tko se bori. Više nitko ni ne uzima za ozbiljno njegove tirade, ‘najave’ o mečevima i uvrede s kojima zagađuje javnost. Conor McGregor je: idiot. A ja na idiote ne obraćam pažnju – poručio je nepobjedivi Dagestanac, Khabib Nurmagomedov.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor: Danijel Vukušić / 24sata.hr