Ako Conor može proći Kauboja, a ako Khabib može pobijediti Tonyja, gledat ćemo da vrlo brzo organiziramo revanš između Conora i Khabiba, rekao je predsjednik UFC-a Dana White za BT Sport. Tako bi mogli imati novi ‘supermeč’, ali prvo da vidimo što ‘kauboj’ i Ferguson imaju za reći.

Foto: Reuters

Prvi će u oktogon ući prekaljeni Donald Cerrone (36) i povratnik Conor McGregor (31) koji najavljuje velike stvari. Svjestan je da i nije u najboljem svjetlu otišao u privremenu mirovinu, a nakon problema sa zakonom želi se4 vratiti u posvetiti sportu. Tako 18. siječnja  Las Vegasu slijedi pravi spektakli. 

Foto: DARRYL DYCK/Press Association/PIXSELL

Tri mjeseca kasnije u oktogon će vjerojatno i Khabib Nurmagomedov (31). Vjerojatno, jer je ovo već peti put da je dogovorena borba između spomenutih protivnika, a po dva je puta otkazao svaki borac. Tonyju Fergusonu (35) nije bilo jasno zašto na meč mora čekati do travnja jer će on biti spreman i prije, ali što je – tu je.

PETI POKUŠAJ

Tonyja razljutio pristup UFC-a pa poručio ‘orlu’: Pišat ćeš krv!

Bilo kako bilo, u novoj godini imat ćemo dvije spektakularne borbe u oktogonu, a nazire se i treća. Prvi meč Khabib je završio polugom u četvrtoj rundi, a Conor je istaknuo da mu fokus nije bio na tom meču. ‘Zloglasni’ Irac sad ima priliku pokazati da je sve bila samo slučajnost ili će ipak morati priznati da je Nurmagomedov jednostavno bolji.

Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – Khabib protiv Conora ako McGregor pobijedi Cerronea / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.