Jedna od glavnih tema u medijima ovih dana jeste odnos fudbalera Miloša Dimitrijevića Čave, sa dvije zvijezde – rijaliti pobjednicom Kijom Kockar i voditeljkom “Zadruge” Dušicom Jakovljević.

Nakon što je Kija Kockar prvo objavila sliku kako se ljubi sa fudbalerom, a onda javno rekla da je raskinula sa njim, pojavile su se spekulacije da je Dušica ponovo u emotivnom odnosu sa Milošem.

Nagađanja nisu dugo trajala, Duška je ubrzo objavila sliku sa Čavom i otvoreno priznala da uživaju u vezi.– Ja sam jedina žena koju je i prije tri godine pokazao javnosti i rekao: “Ovo je moja djevojka”, a to je učinio i sada, kada je stavio našu zajedničku fotografiju na društvene mreže. Svi iz našeg okruženja, uključujući i naše porodice, sretni su zbog nas dvoje i žele nam da ovoga puta trajemo zauvijek – rekla je Jakovljevićeva.Mnogi su se pitali da li je ovo bio direktan udarac na Kristinu i da li se zbog toga osjetila poniženo.

Kockareva ne želi da komentariše njihov odnos, ali je jednim potezom mnogo rekla – otpratila je Čavu sa Instagrama, a ni on nju više ne prati.

Ipak, sa Dušicom je i dalje prijatelj na društvenim mrežama, što nagovještava da su njih dvije ostale u dobrim odnosima.


.

.

.

.

.


Izvor: Srbijadanas