Kija i Filip kažnjeni zbog WC-a, pa se upleli u lažima! Marija Ana žestoko spustila Kristinu pred svima, a Sloba je pogledom rekao sve! (FOTO)

telegraf.rs
Nakon što su zajedno bili u toaletu, poslije čega su svi posumnjali da su imali žestok s*ks iza zatvorenih vrata, Filip i Kija kažnjeni su dvonedjeljnim honorarima zbog kršenja pravila - zajedničkog boravka u ovim prostorijama.

– Ukoliko se ovo ponovi, biće postavljene kamere u svaku od ovih prostorija – navedeno je u pismu Velikog šefa zajedno sa kaznama koje čekaju Filipa i Kiju.

– Ja sam prao bade mantil, ona se tuširala. Nije mi bilo dobro, sad sam otišao u izolaciju da spavam… Sloba mi je rekao da je neki napad panike, ako može da dođe neko iz produkcije… – rekao je Filip, kojem je kasnije ukazana pomoć ljekara.

– Bila su otvorena vrata, on je prao to… Bili smo više puta unutra, znam da su i drugi to radili – objašnjavala je Kija, a zadrugari su onda počeli sa milion pitanja.

– Nisu bila otvorena vrata – rekla je voditeljka Kristini.

– Nebitno, prihvatam odgovornost i to je to. Ja sam zaljubljena i zna se u koga. Nosim Filipovu ogrlicu jer mi je drag i to je to – govorila je Kija.

A onda je ustala Marija Ana i dala svoj komentar na navodni s*ks Kije i Filipa.

– Vjerovatno je Filip dobio temperaturu jer se razočarao u Kijine s*ksualne sposobnosti – rekla je Smiljanićeva, a ni Miljana nije bila na Kijinoj strani.

– Baš tada je ona prala veš…ja ne vjerujem u to. Razočarala sam se u Kiju, imala sam ljepše mišljenje o njoj, bila je super i skromna djevojka, ali sada poslije ovoga ne znam šta bih rekla, ostala sam bez teksta. Svako ima pravo da radi sta hoće, ali od Kije to nisam očekivala. Ne kazem da si ku*va, samo me ovo razočaralo. Bili su dugo, čim se produkcija oglasila, znači da je bilo nešto, jasno je kao dan. Mislim da su zajedno i da će objelodaniti vezu. Mislim da joj ovo nimalo nije bilo potrebno. Slobodanu sam u pogledu vidjela da je ljubomoran. Napravio je takvu facu, zgranuo se… Kija, Slobica te još uvijek voli, ne znam da li si toga svjesna – objasnila je Miljana.

– Možda i ti zatrudniš kao i ja u rijalitiju! – rekla je Miljana Kiji i nasmijala sve.

– Ja sam sa Filipom i ležala u krevetu… Neću nikome da se pravdam, ne mogu to da dokažem, nema kamera unutra. Ja nisam mirna i povučena, imam pravo da radim bilo šta… – rekla je Kija.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...