Kija: Ja da platim Stoji za duet? Pa ja sam Kija Kockar! Samo anonimusi moraju da plaćaju duete!

Svet
Duet Stoje i Kije Kockar “Ko bi rekao” doživio je ogroman uspjeh i milionske preglede iako pjesmu nisu promovisale već je samo objavile na jutjubu.

„Nisam znala da li da izbacujem solo pjesmu ili duet, ali na kraju sam se ipak odlučila za pjesmu Ko bi rekao, i to je morala da bude Stoja jer je ona nezamjenljiva. Jednostavno, nisam mogla da zamislim nikog drugog u toj pjesmi. Stoju nisam poznavala iako smo odrasle u istom mjestu. Prvi put smo se srele u studiju i mogu vam reći da je ona žena zmaj. Veoma je srdačna, odmah smo se izljubile kao da se znamo sto godina“, kaže Kija, a na naše pitanje koliko je novca morala da izdvoji da bi takva zvijezda sa njom snimila duet, ona odgovara:

„Što bih ja Stoju plaćala? Jel se to plaća? Iskreno, mislim da Stoja nije u tom fazonu, a ni ja nisam neko ko plaća tako nešto. Nisam znala da to ljudi rade. Možda neko ko je anoniman plaća, ali ja sam Kija Kockar! Ova pjesma je toliko dobra i toliko smo željeli da je Stoja otpjeva, ali sigurno joj ne bih platila da je odbila jer to onda nije to. Nema potrebe da ja bilo kome plaćam, možda bih platila samo Bijonse. Stoja nije dio estrade, a nisam ni ja, ja sam kao neki mali vanzemaljac u svemu tome.

Nakon dueta Stoja i ja se redovno čujemo, sigurno ćemo nastaviti druženje i ne plašim se da će me prozivati na društvenim mrežama, meni su njeni tvitovi hit. Rekla sam joj da ih češće stavlja na instagram jer ja nemam tviter. Ona je mene hvalila i prije nego što smo se upoznale, ali ako me oplete u nekom tvitu, nema veze, prihvatiću kritiku. Sada se trudim da sve radim korektno da ne bi bilo prozivke, a u 2019. voljela bih da snimim duet sa Cecom. Voljela bih i sa Milicom Pavlović, ona je jedina od mlađe populacije koja je kao osoba pozitivna i predstavlja se onako kakva zaista jeste, a uz sve to ima ogromnu energiju.“

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...