O knjizi Kije Kockar polemiše se na sve strane, a u toku jučerašnjeg dana je konačno i Luna Đogani saznala za postojanje autobiografije “Moj potpis”.

Knjigu? Je l’ me zaje*avaš? Na fazon – prevarena žena? Pametna je ona, samo pare uzima – prokomentarisala je Đoganijeva nakon što joj je Mina Vrbaški prenijela da je pobjednica “Zadruge” objavila svoju životnu priču.

Luna još uvijek nije upoznata sa tim šta je Kija napisala o njoj, nazivajući je ljubavnicom svog tadašnjeg supruga Slobodana Radanovića, ali njena majka Anabela Atijas svakako je mogla na portalima i društvenim mrežama da sazna šta je Kockareva pisala o njenoj mezimici.

– Jedna stara izreka kaže: “Sve što je potrebno za trijumf nad zlom, jeste da dobar čovjek ne učini ništa” – poručila je gospođa Atijas putem društvenih mreža, da bi odmah potom naznačila na šta se tačno odnose njene riječi, da ne bi došlo do zabune.

– To se odnosi na izostanak reakcije na tuđe pakosti. Kada na njih uopšte ne reagujete, već se pravite da se nisu ni dogodile ili da te osobe ne postoje, događaj i pakosni ljudi zapravo nemaju nikakav uticaj ni na šta – objasnila je Anabela šta se krije iza njene odluke da ovoga puta ne reaguje na sve one koji u negativnom kontekstu spominju Lunu.