KIJA JECALA OD BOLA! Sloba joj prebacio: TI NISI TUŽNA KOLIKO TE PREDSTAVLJAJU, a onda je OSTAVIO! (VIDEO)

Pink.rs
Zorica Marković je tokom "Igre istine" iznijela po ko zna koji put šta misli o ljubavnom trouglu Luni Đogani, Kristini Kockar i Slobi Radanoviću. 

Zorica Marković je tokom “Igre istine” iznijela po ko zna koji put šta misli o ljubavnom trouglu Luni Đogani, Kristini Kockar i Slobi Radanoviću. 

S obzirom na to da je pjevačica izjavila da zna da Kiju boli Slobina prevara, pjevač je odmah doskočio i to demantovao. To je izazvalo veliku svađu između njih dvoje. 

 

Kockareva je zahtevala od svog još uvek zakonitog supruga da joj objasni zbog čega on ima takvo mišljenje, dok je on sve vreme izbegavao razgovor sa njom.

“Se*e mi se od priče da si ti tužna, a ja go*no” – rekao je Radanović.
“Kakva tuga? Gledaj me u oči. Odgovori mi. Ti misliš da ti mene nisi povrijedio“- insistirala je Kija da joj odgovori
“Jesam te povrijedio, ali ti nisi tužna koliko te oni predstavljaju. Znam to odlično i meni stižu informacije kao i tebi. Ostavi me, neću da pričamo. E mogu i ja da plačem, ja sam plakao pet godina, a tebe je bolio ku*ac” – rekao je bijesno Sloba.

Radanović nije želio da ulazi u dublju raspravu sa Kristinom, pa je ostavio na cjedilu i uletio u kuću. Njoj su istog trenutka krenule suze, otišla je do jezera, pa još više zajecala, a od stresa koji je doživjela počela je i da povraća.

Dok su se Sloba i Luna u Beloj kući svađali sa Lepim Mićom, niko nije obratio pažnju na Kiju osim Ane Korać koja joj je istog trenutka pritrčala da je utješi.

 

Čini se da su Kockarevu previše povredile Slobine reči, pa dugo nije mogla da se smiri i sve vreme je plakala.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku klikom OVDJE.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...