Kristina Kija Kockar progovorila je o svom životu u autobiografiji, pa je spomenula i bivšeg supruga Slobu Radanovića. Ona je opisala kako se osjeća sada i ko je prvi pročitao njeno djelo.

“Bilo je teško na početku, poslije sam se navikla. Kada sam dobila knjigu, nisam mogla da je završim. Niko knjigu nije pročitao sve dok nije izašla. Čak ni mama. Izostavila sam mnogo toga, da sam imala vremena, napisala bih još 1.000 stranica. Fokusirala sam se na stvari koje su meni bitne. Bilo je milion detalja. Ono što bih ja mogla da napišem, stalo bi u 10 knjiga”, rekla je Kija i dodala:

“Mene će ovo pratiti cijeli život, iako smo stavili tačku. Ja sam je stavila kada sam ja odlučila neke stvari.”

Kija je govorila i o tome kako je reagovala što je njena knjiga bila spaljena.

“Nisam se pretjerano na to obazirala, ali vidim da se o tome piše. Vjerovatno je to neki klinac ili klinka, koji očigledno ne zna šta znači imati knjigu. Lijepo su rekli da kad počnemo da spaljujemo knjige, spaljivaćemo i ljude”, rekla je ona.

Pjevačica je prokomentarisala i to što je njen bivši suprug objavio na Instagramu korice knjige.

“Moj bivši suprug se možda neće složiti sa nekim stvarima u knjizi. Koliko sam vidjela, on se oglasio na Instagramu. On je meni rekao da nije pročitao knjigu, već da je vidio slike, ali da će da je pročita. Niko knjigu nije pročitao sve dok nije izašla. Čak ni mama. Jednom prilikom sam rekla: “Da je bilo vremena, napisala bih još 1.000 stranica”. Fokusirala sam se na stvari koje su meni bitne. Bilo je milion detalja. Ono što bih ja mogla da napišem, stalo bi u 10 knjiga”, izjavila je ona u “Premijeri”.