Kija pjevala Slobi TI ME VARAŠ NAJBOLJE, evo kako je REAGOVALA Luna! (VIDEO)

Pink.rs
Sloba je u "Zadruzi" prevario Kiju pred milionskim auditorijumom nakon samo sedam dana, a upravo zbog toga je nju "pogodio" stari hit Šabana Šaulića "Ti me varaš najbolje", koji je pjevala iz sveg glasa.

Veliki šef je za stanare Bele kuće priredio žurku povodom Uskrsa i pritom im obezbijedio veoma bogatu trpezu i muzičare koji su im uljepšali cijelo popodne. Većina pjesama koje su se našle na današnjem repertoaru bile pjesme u kojima su lako mogli da se pronađu i Kristina Kockar i Sloba Radanović. 

Sloba je u “Zadruzi” prevario Kiju pred milionskim auditorijumom nakon samo sedam dana, a upravo zbog toga je nju “pogodio” stari
hit Šabana Šaulića “Ti me varaš najbolje”, koji je pjevala iz sveg glasa.

Radanović se nalazio na samo nekoliko koraka od Kockareve, a ona ga je u nekoliko navrata kada je on ispjevavao pjesmu netremice gledala. U trenutku kada se ova numera našla na repertoaru, ona je izbjegla da pogleda pjevača i pjevala je gledajući Anu Korać. Međutim, njena ruka je skoro sve vreme mahinalno bila usmerena ka njenom još zakonitom suprugu.

Luna Đogani je tokom te pjesme sjedila u prikrajku i posmatrala kako se oni vesele i nije skidala pogled sa svog dečka, očigledno shvatajući koliko ova pjesma znači Kiji.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...