Pojava Kije kockar na bini bila je vrhunac euforije na koncetu Bube i Jale na Tašmajdanu.

Reperi Buba Koreli i Jala Brat napravili su haos u subotu, 23. juna na krcatom Tašmajdanu u Beogradu, a publika je najviše oduševljena bila kada se na bini pojavila pobednica Zadruge Kristina Kija Kockar.

Jala i Buba su tokom koncerta pozvali Kiju da im se pridruži na bini, a čim se Kristina pojavila pred 14.000 ljudi, koliko je i primao stadion, nastala je totalna euforija! Cijeli Taš skandirao je Kijino ime, a popularna pobjednica najgledanijeg rijalitija je bila presretna zbog ovog spektakularnog momenta, pa je srdačno zagrlila Jalu i Bubu i zahvalila im se na ovom gestu.

Da stvar bude još bolja, pogotovo za one u prvim redovima, zagrljaj je posebno obradovao muškarce budući da je zgodna Kija pokazala svoju seksi guzu! S obzirom na to da je mjesecima bila jedna od najzgodnijih učesnica Zadruge, zamislite tek kakvu je reakciju ovaj prizor izazvao…

Osim Kije, popularnim reperima iz Bosne i Hercegovine pridružila se i Elena Kitić, i zapalila masu svojim energičnim nastupom

I Elena je posebno obradovala muški rod, s obzirom na to da je na sebi imala seksi trakasti kostim – skroz providan, ispod kojeg je nosila bodi u boji kože. Međutim, eksplozija se dogodila kada se seksi Elena malo više zanijela, pa joj je ispala bradavica…

Osim toga, pred mikrofonom je bila i Maja Berović koja je u trenutku zanosa, da li namjerno ili slučajno, malo više pokazala svoj najintimniji dio – međunožje.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.