Kija pred svima rekla da ju je Sloba mazio po nozi, nazvala ga balvanom i debilom, Luna se hvatala za glavu! (FOTO)

ekskluziva.ba
Odnos između Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića ponovo je zategnut zbog Lune, i sada je sve manje izgleda da će doći do pomirenja još uvijek zakonitih supružnika.

Odnos između Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića ponovo je zategnut zbog Lune, i sada je sve manje izgleda da će doći do pomirenja još uvijek zakonitih supružnika.

Haos je počeo sinoć kada je Sloba po povratku iz emisije “Amidži šou” dao Luni čokoladu, što je Kiju razbijesnilo, pa je prespavala u produkciji i tražila da joj se dostave papiri za pokretanje zahtjeva za razvod braka, od čega je na kraju ipak odustala.

Tokom pitanja gledalaca nastao je novi haos, kada je Kija prepričavala svoj odnos sa Slobom za stolom i iznijela nove podatke koji su sve šokirali.

Prvi put mi je iza scene na Zadrugoviziji rekao: “Izgleda da nikad nisam prestao da te volim” – izjavila je Kija.

– Ali kako da je voliš? – dobacila je Luna Slobi, koji je sjedio preko puta nje, sa osmijehom.

– E, onda mi je rekao da me voli i da je uvijek tako bilo. Da, jeste, mazio me po nozi, da, jeste govorio mi je da me voli… – rekla je Kija, čime je posebno iznenadila sve.

– Kad sam te ja mazio po nozi?! Rekao sam ti nemoj to da radiš! Kad sam te mazio po nozi?! – iznervirao se Sloba.

– U sobi – rekla je Kija, a Luna se uhvatila za glavu.

Zatim je Kija pomenula i kako joj je Sloba rekao da je Luna labilna i komentarisao njenu porodicu, što je njega dodatno razbijesnilo.

– Da, ja sam rekao da je Luna postala labilna, šta pričaš ti?! Poenta priče je da se ja posvađam sa svima ovdje, izgleda. Htio sam da budem dobar i sa jednom i sa drugom! Ja sam prije te čokolade stavio toalet papir na prozor, šta sam ja tu loše uradio?! Ja ne mogu da vjerujem, majke mi! Što praviš senzaciju kad nema senzacije?! – nervirao se Sloba.

– Slobo, jesi li pominjao moju porodicu? – pitala je Luna, na šta je on rekao da ih nikada nije pomenuo, a kasnije i da “neće više da se brani od Kijinih riječi, jer nema svrhe”. Pritom je Kija u jednom momentu Slobu nazvala “balvanom” i “debilom”.

– Ti si pi*kica! – rekla mu je.

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...