Kristinu Kockar je Alo! prije četiri dana uslikao na Institutu za onkologiju i radiologiju kada je radila biopsiju tumora na dojkama. Histopatološki nalaz biće gotov za dvije do tri nedjelje, pa će se tada znati dalji tok liječenja.

Kristina od tada nema mira, a sve svoje poslovne obaveze postavila je u drugi plan.

Ljekari su joj naredili mirovanje i savjetovali da smanji stres na minimum, što njoj predstavlja veliki problem budući da dvije nedjelje mora da sjedi u strahu i iščekivanju.

Kockareva je otkazala nastupe planirane za naredni vikend, ali se sinoć ipak pojavila na dodjeli priznanja za gej ikonu godine, mada se tamo nije dugo zadržala.

Podsjetimo, Kristina Kija Kockar, kako je u svojoj knjizi „Moj potpis“ napisala, izrasline na dojkama je primijetila tri mjeseca po završetku „Zadruge 1“. Otkrila je da ima čak tri tumora, te da je u budućnosti očekuju kontrole, pregledi, hormonske terapije…

Navela je još da je, čim joj je ljekar saopštio da ima tri tumora, pozvala bivšeg supruga Slobodana Radanovića i priznala je da, poslije saznanja da je njeno stanje ugroženo, nije mogla da dođe sebi, te da joj je bilo teško da povjeruje da ju je poslije svega i to zadesilo.